Els clients de Bonpreu Esclat donen quasi 236.000 € per combatre la Covid-19

Des que va començar la pandèmia del Coronavirus, Bonpreu Esclat va decidir canviar la destinació de les microdonacions que fan els seus clients mitjançant l’arrodoniment de la seva compra. Des de llavors, tot el recaptat aniria destinat a combatre la Covid-19.

El mes de març Bonpreu Esclat tenia previst que les microdonacions anessin destinades a la Fundació Talita, que lluita per millorar la vida dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, però les necessitats del moment van fer canviar de destinació.

Totes les microdonacions de l’arrodoniment dels seus clients d’ençà que es va decretar l’estat d’alarma fins ara aniran a parar a la Fundació IrsiCaixa per combatre el Coronavirus. Més d’un milió de microdonacions han fet possible que es recapti un total de 235.971,44 € i el doctor Bonaventura Clotet ens ho vol agrair amb aquestes paraules.

Aquest mes de juliol l’arrodoniment dels clients anirà destinat a la Fundació Pere Tarrés, per garantir que els infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin gaudir de colònies i casals d’estiu.

Si aneu a comprar a Bonpreu Esclat, recordeu arrodonir la vostra compra. Uns pocs cèntims poden salvar moltes vides o millorar la qualitat de vida de les persones que ho necessiten.

Tags: Bonpreu, Microdonacions

Notícies semblants: