Alba Verges vol fer obligatori l’ús de la mascareta encara que hi hagi distància de seguretat.

Segons declaracions fetes ahir per la Consellera de Salut, Alba Verges a RAC1, el departament de Salut està pensant a fer obligatori l’ús de la mascareta al carrer, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat recomanada.

“En moments complexos, amb el que està passant al món, amb els brots que anirem tenint, cal interioritzar aquesta mesura i creiem que ha de passar per tot el país”, van ser les paraules de la consellera.

Només hi haurien dues excepcions, a l’hora de fer esport i per a les persones que tinguin alguna malaltia respiratòria crònica, la resta de la gent seria sancionada si no la porten.

Potser té raó la consellera, darrerament part de la població s’està relaxant una mica massa, és més habitual veure pel carrer gent sense mascareta que amb ella. Tots hem de ser responsables per evitar rebrots com els que s’han produït a Lleida.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Mascareta

Notícies semblants: