Definitivament la mascareta serà obligatòria a Catalunya a partir d’avui

A primera hora d’ahir a la tarda vàrem saber la decisió que s’ha pres al matí a la reunió del Procicat, a partir d’avui l’ús de mascareta serà obligatori a tota Catalunya, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat recomanada, tant en espais oberts com tancats.

Avui tota la població de Catalunya a partir dels 6 anys haurem de sortir de casa amb la mascareta posada, res de portar-la penjada del braç o mal posada i utilitzar-la només quan entrem a una botiga.

La consellera Meritxell Budó en la roda de premsa posterior a la reunió del Procicat ha concretat:

“Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, també en els espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.”

Les úniques excepcions seran, per la pràctica d’esports, quan sigui incompatible amb problemes de salut i pels infants que assisteixin als casals d’estiu. El que no queda clar és si l’haurem de dur a la platja. La sanció per no dur-la a partir d’avui serà de 100 €.

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: