El Barça de basquet vol recuperar a Pau Gasol


0

Segons informa la publicació “La Resistencia del Palau”, Pau Gasol està a dos passos de tornar a vestir la samarreta blaugrana, després que el club estigui en negociacions per tal de recuperar a l’estrella de l’NBA.

El nou entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius i Pau Gasol mantenen una bona relació, cosa que ha fet reactivar les converses, que sembla van per bon camí per signar un contracte per les dues pròximes temporades.

En Pau Gasol va començar en el món del basquet jugant en el Cornellà per després passar al FC Barcelona, on va triomfar i des d’on va fer el salt a l’NBA l’any 2001. Ara que acaba de fer 40 anys ja és hora que torni al Barça.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.