Els Equips de Foc de la Flama de la Flama del Canigó vol que el PNC la retiri del seu logotip.


0

El Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) de recent creació, va presentar el seu logotip a finals del mes passat, un logotip que ells mateixos descriuen com una al·lusió a la flama del Canigó que es plasma en una mena de flama que envolta la C de Catalunya.

Arran de la publicació a Twitter de la presentació del logotip, els Equips de Foc de la Flama del Canigó han emès un comunicat, demanant que la formació política de Marta Pascal, s’abstingui d’utilitzar símbols polítics, manifestacions i rituals que no li són propis i que exerceixin la seva activitat política sense utilitzar elements de cohesió de la societat civil dels Països Catalans.

En el comunicat s’acomiaden posant-se a disposició del PNC per qualsevol aclariment al respecte i desitjant-los molta sort en el terreny de la política.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.