Barcelona té assegurat el Mobile World Congres fins a l’any 2024

El Govern de la Generalitat farà una aportació anual de 5 milions d’euros a la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation, per la celebració del congrés mundial de telefonia mòbil que es fa cada any a la Ciutat Comtal, així com per les actuacions aprovades pel patronat de la fundació, destinades a promoure i fomentar l’ús de les tecnologies i solucions mòbils a Catalunya.

Amb aquesta aportació es garanteix la presència del Mobile World Congres a Barcelona fins a l’any 2024. L’entitat organitzadora ja ha anunciat que l’any vinent està previst que se celebri entre l’1 i el 4 de març, encara que a causa de la Covid-19, l’edició podria tenir un format que combinaria actes i exposicions presencials i altres virtuals.

La celebració del MWC suposa per Catalunya un impacte econòmic de més de 500 milions d’euros.

Tags: MWC

Notícies semblants: