Rosalia, la protagonista del nou anunci de Nike


0

Rosalia, la cantant de Sant Esteve de Sesrovires és la protagonista del nou anunci de Nike per promocionar les noves Air Max 2090, unes sabatilles que ja estan al mercat al preu de 150 euros, les d’adult.

En ell apareix la cantant catalana ballant, vestida amb una equipació de Nike. Està clar que la popularitat de Rosalia ja ha traspassat les nostres fronteres i s’ha convertit en un bon reclam per les marques internacionals.

Rosalia ha volgut compartir l’anunci amb tots nosaltres a través del seu compte d’Instagram.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt) on

View this post on Instagram

☄️☄️☄️ @nikesportswear @nikewomen

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt) on


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.