Els lleidatans denuncien que els anul·len reserves hoteleres i fins i tot intervencions quirúrgiques per culpa dels rebrots de Coronavirus

En les darreres hores hem sentit notícies que algun establiment hoteler ha cancel·lat la reserva de ciutadans lleidatans, pel sol fet de procedir de la comarca del Segrià, afectada per nous brots de Coronavirus.

Segons informa el diari Segre, un lleidatà ha denunciat que va rebre una trucada de l’hotel d’Astúries on tenien una reserva per l’1 de juliol, comunicant-li que l’anul·laven perquè no acceptaven clients del Segrià. 

Davant la sorpresa de la notícia, van trucar a l’hotel per dir-los que el confinament els havia agafat fora, que ells feia dies que havien sortit de Lleida, estaven a Cambrils, però l’hotel es ratifica en la seva decisió, argumentant que no accepten clients procedents de Lleida i Lugo, a causa dels rebrots de Coronavirus. Un hotel de Barcelona també ha adoptat la mateixa decisió cancel·lant la reserva d’un ciutadà lleidatà.

Segons argumenten els dos establiments, ells tan sols es limiten a seguir els protocols sanitaris i en part és lògic, ja que el Segrià té decretat el confinament, per tant si no és per causa de força major o per qüestions de treball, ningú pot sortir de la comarca.

Un altre cas que han denunciat aquest mateix matí a RAC1 és el d’una pacient de la Clínica Sagrada Família de Barcelona, a qui la mútua li ha ajornat una intervenció quirúrgica pel mateix motiu, ser resident al Segrià. L’explicació que li van donar és que han cancel·lat totes les intervencions no urgents de pacients de Lleida. Per part de la clínica diuen que no tenen constància del cas.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Lleida, Segrià

Notícies semblants: