Les noves Adidas Barcelona fan bullir les xarxes socials per la presència de la bandera espanyola.

La multinacional alemanya Adidas ha tret una edició especial de sabatilles de runner, amb el nom d’algunes de les ciutats que han estat seu dels Jocs Olímpics, com Tòquio, Sidney, Mont-real o Barcelona.

Les commemoratives de Barcelona per haver estat seu dels Jocs del 1992, són totalment blanques, amb el nom de la ciutat al lateral i els colors de la bandera espanyola, cosa que ha tingut moltes crítiques a les xarxes socials per part del sector independentista de la població catalana, però també dels unionistes que aprofiten per recordar que Barcelona és Espanya.

Adidas tan sols volia commemorar el passat olímpic de la Ciutat Comtal i no s’esperava aquesta reacció viral a les xarxes socials. De moment les Adidas Barcelona no les podrem veure pel carrer, ja que són d’una edició especial que tan sols estan a la venda a Nord-amèrica a un preu que ronda els 150 euros.

Tags: Adidas, Barcelona

Notícies semblants: