El Mediterrani ple de mascaretes i guants, nou perill per l’ecosistema marí.


(Image: Laurent Lombard / Opération mer propre)

L’ONG francesa Opération Mer Propre (Operació Mar Net) ens alerta d’un perill imminent si no prenem mesures aviat. Els mars i oceans de tot el planeta s’estan omplint de mascaretes, guants i altres tipus de residus relacionats amb la Covid-19. Com diu l’organització francesa, “Si continuem així, aviat trobarem més mascaretes i guants que meduses”.

Fa relativament poc temps que estem utilitzant aquests tipus de material i els mars ja estan plens. L’organització francesa ha gravat diversos vídeos en el Mediterrani, concretament a la Costa Blava francesa on podrem observar que en el fons marí a més de plàstics i altres residus, però ara també troben deixalles del Coronavirus, amb el corresponent perill per l’ecosistema i pel futur del planeta.

 

 

Ja fa anys que entitats i organitzacions ecologistes ens estan alertant del perill que representen els plàstics d’un sol ús, ja que la majoria d’ells van a parar al fons del mar, constituint un perill per la flora i la fauna marina. No agreugem el problema ara amb els residus de la Covid-19. 

Recordeu, les mascaretes i els guants han de llençar-se al contenidor de rebuig. 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.