L’anunci més sostenible d’Estrella Damm – Eliminarà les anelles de plàstic de les llaunes

Avui ja podem veure a les xarxes socials, com ja és tradicional cada estiu, el nou anunci de la cervesera catalana Estrella Damm, que s’emmarca dins la trilogia d’anuncis encetada l’any passat i que aposten per la sostenibilitat.  

Joan Dausà és el compositor de la banda sonora de l’anunci, “Una altra manera de viure”, que fantàsticament interpreta la cantant barcelonina, Magalí Sare i que partir de la tarda el podrem veure a TV3. El vídeo acaba amb l’anunci de què a partir de finals de juliol començaran a substituir les anelles de plàstic de les llaunes per unes altres de cartó 100% biodegradable.

La campanya “Mediterràniament” se centra en el Compromís de la marca per salvaguardar el medi ambient i especialment la flora i la fauna del fons marí. L’anunci s’ha gravat en diferents llocs de la Mediterrània, com el Baix Empordà, Eivissa o Formentera.

El vídeo pretén conscienciar a la gent de la necessitat que té el planeta que cuidem d’ell, amb petits gestos del dia a dia per part de tots nosaltres, farem un planeta més sostenible. Es preveu que a finals d’any totes les anelles de les llaunes d’Estrella Damm que trobem al mercat, siguin de cartó biodegradable, amb les que es preveu estalviar 260 tones de residus plàstics a l’any.

Tags: Anunci Damm

Notícies semblants: