L’anunci més sostenible d’Estrella Damm – Eliminarà les anelles de plàstic de les llaunes


0

Avui ja podem veure a les xarxes socials, com ja és tradicional cada estiu, el nou anunci de la cervesera catalana Estrella Damm, que s’emmarca dins la trilogia d’anuncis encetada l’any passat i que aposten per la sostenibilitat.  

Joan Dausà és el compositor de la banda sonora de l’anunci, “Una altra manera de viure”, que fantàsticament interpreta la cantant barcelonina, Magalí Sare i que partir de la tarda el podrem veure a TV3. El vídeo acaba amb l’anunci de què a partir de finals de juliol començaran a substituir les anelles de plàstic de les llaunes per unes altres de cartó 100% biodegradable.

La campanya “Mediterràniament” se centra en el Compromís de la marca per salvaguardar el medi ambient i especialment la flora i la fauna del fons marí. L’anunci s’ha gravat en diferents llocs de la Mediterrània, com el Baix Empordà, Eivissa o Formentera.

El vídeo pretén conscienciar a la gent de la necessitat que té el planeta que cuidem d’ell, amb petits gestos del dia a dia per part de tots nosaltres, farem un planeta més sostenible. Es preveu que a finals d’any totes les anelles de les llaunes d’Estrella Damm que trobem al mercat, siguin de cartó biodegradable, amb les que es preveu estalviar 260 tones de residus plàstics a l’any.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.