La Pandèmia no té solució mentre continuem actuant així

Aficionats del Cadis ahir a la tarda celebrant l’ascens a Primera

D’ençà que s’han produït els rebrots de Coronavirus a Lleida i sobretot a la comarca del Segrià, no parem de sentir parlar que la culpa la tenen els temporers, persones que vénen a recollir la fruita que tots volem tenir a taula, persones que treballen dotze hores diàries per un salari miserable, persones a les quals no els garantim un lloc digne on passar la nit. Però després la culpa és d’ells per viure 10 en una habitació o simplement al carrer.

Després de veure aquestes imatges de la celebració que van fer ahir els aficionats del Cadis perquè el seu equip de futbol puja a primera divisió o les festes multitudinàries que s’estan fent a Magaluf (Mallorca) i veure que la policia no està fent res per detenir-los, la pregunta és molt fàcil: Quan es produeixin rebrots a Cadis o Mallorca, també culparem a tots aquests irresponsables o simplement direm que estan salvant l’economia?

Estem demanant a les administracions més rastrejadors per poder controlar la població afectada de Lleida, per tal d’esbrinar tots els contactes que han tingut. Quants rastrejadors faran falta el dia que tots aquests inconscients donin positiu?

Mentre la població no ens ho prenguem seriosament i les autoritats comencin a sancionar de veritat, no una simple multa, que després ni es pagarà, la pandèmia no té solució.

Us recomanem que escolteu l’entrevista que li fa Paco León a Serigne Mamadou, un temporer que ens explica la realitat dels treballadors de la fruita. 

Tags: Coronavirus

Notícies semblants: