El Barça presenta la samarreta de la pròxima temporada

Després que Nike fes retirar de les botigues la samarreta de la pròxima temporada, ja que a conseqüència d’un defecte en la fabricació, aquesta destenyia quan es rentava o simplement amb la transpiració, ara el FC Barcelona presenta oficialment la nova equipació per la temporada vinent.

Nike ha deixat els quadres, rombes o dissenys més innovadors i presenta una samarreta clàssica amb franges blaugranes separades per una fina línia groga.

Segons el club aquesta samarreta està inspirada en la que portava el Barça en els anys vint del segle passat. El model Match que és el que utilitzen els jugadors ja el podem trobar a les botigues oficials del club blaugrana al Passeig de Gràcia, Camp Nou, La Roca Village i la de la Rambla davant de Canaletes, a un preu de 150 €.

L’altre model més econòmic, Stadium, i la que té més sortida a les botigues, que té un preu entre 50 i 60 €, encara no està a la venda, haurem d’esperar que Nike solucioni el defecte de fabricació i facin una nova remesa.

Tags: Samarreta Barça

Notícies semblants: