Ikea tria Catalunya per obrir la primera botiga Planning Studio de tot l’Estat. 

Catalunya és la comunitat més rentable de tot l’Estat per la multinacional sueca Ikea. El 23% de les vendes que fa Ikea en territori espanyol, es fan a Catalunya. Els tres centres comercials que té a Hospitalet, Badalona i Sabadell li generen 331 milions cada any i donen feina a 2.865 persones.

És per això que han decidit obrir al nostre territori la primera Ikea Planning Studio de tot l’Estat. Un nou concepte de botiga, més petita, més propera a la gent, amb un assessorament personalitzat que ja s’ha implantat amb gran èxit a Londres, Estocolm o Copenhaguen.

El lloc triat on a partir del setembre podrem assessorar-nos en temes de mobiliari i decoració, és el Parc d’Oci de les Roquetes, al terme municipal de Sant Pere de Ribes i que donarà feina a una vintena de persones. Si l’experiència és positiva, Ikea preveu obrir entre quatre i vuit noves botigues Planning Studio a Catalunya.

L’Ikea Planning Studio és una botiga més petita de les habituals a les quals estem acostumats, a diferència de les grans superfícies de la marca, en aquesta no hi haurà productes a la venda, però sí en exposició.

S’especialitzarà en assessorament pel disseny de cuines, armaris amb emmagatzematge intel·ligent i matalassos, amb espais dedicats a exposició. Si finalment decidim fer algun encàrrec, els productes es podran recollir en alguna de les botigues d’Ikea. Per una bona atenció personalitzada, s’haurà de demanar cita prèvia a través de la web.

Tags: Ikea

Notícies semblants: