La primera autoescola ecològica d’Espanya la tenim a Barcelona


0

La cadena d’autoescoles Hoyvoy ha incorporat per primer cop a l’Estat espanyol, un model de vehicle ecològic  propulsat a gas, convertint-se així en la primera autoescola ecològica d’Espanya.

Hoyvoy, l’autoescola nascuda a Catalunya l’any 2012 vol fer aquesta prova pilot a Barcelona, amb l’objectiu de més endavant d’anar canviant tots els cotxes dièsel de la flota per vehicles ecològics en tots els centres de l’Estat.

Segons Via Empresa, Carlos Duran un dels fundadors de l’empresa, diu que si alguna cosa bona ens ha deixat el confinament per la Covid-19, ha estat la millora de la qualitat de l’aire i ells, amb aquest nou vehicle, volen contribuir a reduir les emissions de gasos contaminants.

El vehicle que incorporen a la seva flota és un vehicle híbrid, amb classificació ECO que disposa de dos dipòsits, un de benzina i l’altre de gas liquat (GLP). El cotxe utilitza prioritàriament el dipòsit de gas i el de benzina actua només com secundari, d’aquesta manera es reduiran considerablement les emissions contaminants a les grans ciutats.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.