ÚLTIMA HORA: S’està produint un important incendi a la Catedral de Nantes, a la Bretanya francesa.


2

A hores d’ara està produint un important incendi a la Catedral de Nantes, una ciutat de la Bretanya francesa a la vora del riu Loira, que ens recorda les terribles imatges que vam veure fa poc més d’un any a la Catedral de Notre Dame.

Desenes de bombers estan intentant controlar l’incendi des de primera hora del matí a la Catedral de Sant Pere i Sant Pau de la localitat del nord-est de França. Una església gòtica del 1862, que al llarg de la seva història ha patit altres incendis, els més greus un durant la Segona Guerra Mundial a causa d’un bombardeig i un altre l’any 1972 per culpa d’un bufador d’un obrer durant unes obres de restauració.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
8
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.