Suspesa la Festa de l’Estany de Puigcerdà per culpa del Coronavirus


L’Ajuntament de Puigcerdà d’acord amb les Colles de Carrossaires, han decidit suspendre la Festa de l’Estany que com cada any, s’havia de celebrar l’últim cap de setmana d’agost.

El culpable no és un altre que el Coronavirus que ja ens té acostumats, d’ençà que va aparèixer a les nostres vides a obligar-nos a suspendre o ajornar tots els actes i festes majors.

La Festa de l’Estany de Puigcerdà és una de les celebracions de la Vila ceretana que atrau molta gent de la comarca i en ser a finals d’agost és un dels principals atractius pel turisme d’estiu. Una bona injecció per l’economia de la comarca que aquest any es veurà apagada per culpa de la Covid-19.

La Festa de l’Estany de Puigcerdà, s’emmarca dins la llegenda de la Vella de l’Estany que cada any cap a finals d’agost torna a aparèixer. Un dels atractius de la festa és l’acte de focs artificials que es fa la nit del diumenge a l’estany per acomiadar a la Vella que torna a casa seva, sota les aigües de l’estany.

Recordem la Llegenda de la Vella de l’Estany  i quedem-nos amb les imatges dels focs d’ara fa dos anys.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.