Tres Mossos d’Esquadra ferits a Moià per l’atac d’un home amb una arma blanca de grans dimensions

Tres Mossos d’Esquadra van resultar ferits, dos d’ells de gravetat, per l’atac d’un home amb una arma blanca de grans dimensions. Alguns mitjans de comunicació parlen d’una katana.

Els fets es van produir ahir al voltant de les vuit de la nit a Moià, quan els Mossos acompanyaven al personal sanitari que es dirigia al domicili de l’agressor, per efectuar l’ingrés no voluntari d’un home de 37 anys en un centre psiquiàtric, a requeriment d’un centre mèdic.

L’agressor que estava molt alterat va atacar als agents amb una arma blanca de grans dimensions, com hem dit abans, alguns mitjans de comunicació parlen d’una katana. Un dels agents ha patit l’amputació de dos dits de la mà i els altres presenten ferides de diversa consideració en els braços.

Un dels agents va poder reduir-lo disparant-li un tret al braç. Dos dels agents estan greu, però sembla que tots, inclòs l’agressor estan fora de perill. Tots quatre van ser traslladats a centres sanitaris.

Segons algun testimoni dels veïns, es tracta d’un veí de tota la vida de la carretera de Vic, que pateix esquizofrènia.

Tags: Mossos

Notícies semblants: