Les impressionants imatges del perillós entrenament que fa en Kilian Jornet

Tots coneixem l’agosarat que és en Kilian Jornet, però imatges com les de l’entrenament que ha volgut compartir aquests dies amb tots nosaltres en el seu perfil de Twitter, ens han fet tremolar. Ell simplement el comenta dient “Els llacs són més bonics des de dalt”.

En el vídeo que grava ell mateix se’l pot veure pujant a tota velocitat per una carena on a prou feina cap un peu, amb dos precipicis, un a cada costat. Unes imatges espectaculars que ens han fet por, però a les que ja ens té acostumat aquest noi nascut a Sabadell i criat a la Cerdanya.

En el tuit no especifica on ha estat gravat el vídeo, però segurament es tracta d’alguna carena de les muntanyes de Noruega, país on resideix des de fa uns anys amb la seva família, un país que amb 5,3 milions d’habitants que tan sols ha tingut 255 morts pel Coronavirus.

Kilian Jornet és el millor corredor de muntanya del món i sens dubte el millor atleta de Trail running de la història, ha batut tots els rècords del planeta pujant i baixant muntanyes a tota velocitat. Esperem que no hàgim de lamentar un fatídic accident, però veient aquestes imatges, la veritat és que ens deixa amb el cor encongit.

Dos dies abans també va voler compartir aquest altre vídeo.

Tags: Kilian Jornet

Notícies semblants: