Aquest any cap jugador podrà optar a guanyar la Pilota d’Or. Suspesa l’edició del 2020.


0

Aquest any no ens haurem de trencar el cap pensant en qui guanyarà la Pilota d’Or, ni Messi, ni Cristiano Ronaldo, ni Benzema, ni cap altre jugador podrà optar a rebre un dels guardons més prestigiosos del futbol europeu.

France Football, la revista que atorga des de l’any 1956 la Pilota d’Or al millor jugador de la temporada, ha anunciat que suspèn l’edició d’aquest any 2020 a causa del Coronavirus. Serà el primer cop en 64 anys que s’ha de suspendre.

Els organitzadors argumenten que no es donen les condicions necessàries per poder valorar els jugadors, ja que cada país, cada lliga, ha tingut una aturada diferent per culpa de la pandèmia i alguns ni han parat, per tant en aquestes condicions és difícil poder prendre una decisió. Com indiquen a la seva pàgina web, en condicions excepcionals, disposicions excepcionals.

Leo Messi podria haver optat aquest any a la seva setena Pilota d’Or o Cristiano Ronaldo a la sisena, però el portuguès haurà d’esperar un any més si vol enxampar a l’argentí.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.