Graven a dos lladres robant la Cerveseria Conde Dràcula de Nou Barris – En 30 segons trenquen tres escurabutxaques.


Foto: cerveceriacondedracula.com

Aquesta matinada, exactament a les tres i tres minuts dos lladres han entrat a la Cerveseria Conde Dràcula ubicada a la Via Júlia de Nou Barris de Barcelona.

Els dos homes aixequen la persiana i entren en l’establiment, un d’ells equipat amb una destral o un mall trenca tres escurabutxaques exactament en 28 segons mentre l’altre va recollint els diners. Això sí tots dos portaven mascareta, no sabem si per no contagiar-se o perquè no puguin ser reconeguts.

Tots uns professionals que en menys d’un minut aconsegueixen la recaptació de les tres escurabutxaques, no s’enduen res més i malgrat que l’alarma va saltar, ni s’immuten, saben que tan sols els hi fa falta un minut i que a la policia no li donarà temps d’arribar.

Les imatges les han estat gravades per la càmera de vigilància de l’establiment i publicades a YouTube per Tot Barcelona. La cinta ja està a disposició de la policia per tal de poder trobar als dos delinqüents, però de moment no hi ha cap detenció.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.