Vols formar part del gran mosaic que es farà a la façana del Camp Nou?

The Big Picture – Foto: FC Barcelona

El Barça i Rakuten, el principal patrocinador del club blaugrana han posat en marxa una iniciativa per la creació d’un mosaic gegant que cobrirà la façana principal del Camp Nou la pròxima temporada.

Es tracta de fer un mosaic amb 46.000 fotografies de seguidors del club d’arreu del món, que unides formaran una imatge de diferents jugadors del primer equip de futbol del Barça. Cada fotografia serà com un pixel d’una imatge d’ordinador i que podrem localitzar a través d’una aplicació de mòbil.

Les condicions per poder participar són: ser major d’edat en el nostre país de residència, ha de ser una foto nostra animant al Barça o als seus jugadors, registrar-nos a la web i enviar-la des d’avui fins a l’11 d’agost. Rakuten revisarà la foto i si compleix els requisits i és acceptada formarem part deThe Big Picture“.

Es preveu que aquest mosaic gegant estigui cobrint la façana principal del Camp Nou a partir de principis de setembre i al llarg de tota la temporada 2020-2021 o fins que Barça i Rakuten decideixen retirar-lo.

Si voleu participar entreu a  The Big Picture i envieu la vostra foto. Afanyeu-vos ja que quan hagin seleccionat les 46.000 fotografies necessàries ja no acceptaran més.

Al setembre si el Coronavirus ens deixa circular, podrem anar a veure la façana del Camp Nou i localitzar la nostra fotografia a través de l’App i el codi d’accés que ens facilitarà Rakuten.

Tags: BARÇA

Notícies semblants: