Leo Urban escala sense protecció l’Hotel Melià Sky de Barcelona

Ahir a la tarda els veïns del barri de Poblenou es van veure sorpresos quan el francès Leo Urban tornava a actuar. En aquest cas estava escalant sense cap mena de protecció, com ja és habitual en ell, l’Hotel Melià Sky del carrer Pere IV de Barcelona.

Leo Urban va pujar per la façana de l’edifici de 31 plantes amb una altura de 116 metres i després ho ha compartit al seu perfil d’Instagram. Un cop acabada la fita, ha baixat en ascensor per l’interior de l’hotel, on l’esperaven la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

L’escalador ha estat sancionat per infringir la llei de protecció de la seguretat ciutadana, ja que està prohibit escalar edificis i per fer volar un dron que gravava les imatges. Després a passat a disposició dels Mossos d’Esquadra, mentre la gent que l’observava des del carrer l’aplaudia.

No és el primer cop que Leo Urban protagonitza escenes com aquesta a la ciutat de Barcelona, l’any 2019 acompanyat d’un altre escalador francès, Nico Mathieux, van escalar la Torre Glòries.

https://www.instagram.com/p/CC7xn3ICy4A/

Podeu veure més vídeos aquí.

Tags: Barcelona, Escalada

Notícies semblants: