CIUTATS

Vols fer un Vídeo passeig per alguna ciutat del món? Google ens ofereix 675 possibilitats.

Video Walks Around the World” és una oferta de Google amb una col·lecció de 675 vídeos per poder fer passejos virtuals per diferents ciutats del món. Són vídeos passejant pels carrers, platges o parcs de les ciutats, sense música ni locucions, simplement amb el so de carrer, vídeos quotidians d’un passeig per la ciutat.

Vídeos d’entre 15 i 30 minuts amb una bona qualitat d’imatge i estabilitat, que ens transporten a la ciutat que triem, com si nosaltres mateixos estiguéssim passejant pels seus carrers.

Podem visitar des d’un luxós centre comercial de Dubai, fins a Sant Diego (Califòrnia) passant per la Rambla o el Gòtic de Barcelona, paradisíaques platges d’Indonèsia o ciutats superpoblades amb un terrible caos circulatori com Nova Delhi.

Els vídeos estan fets per Watercookerch utilitzant Google My Maps i un cop triem la ciutat que volem visitar, tan sols haurem de clicar en la icona i veurem l’oferta dels vídeos que hi ha sobre aquella ciutat.

Entra i tria la ciutat que vols visitar.

Tags: Ciutats del món

Notícies semblants: