Tanquen les sales d’oci nocturn a tota Catalunya

Discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles, pubs i resta de sales d’oci nocturn tancaran a partir d’aquesta nit, segons la decisió que ha pres el Comitè Tècnic del PROCICAT, per tal d’evitar contagis de la Covid-19.

També obliguen a tancar els salons de joc com casinos, sales de bingo o sales recreatives de joc a les dotze de la nit.

Els municipis on es van detectar els brots i es van prendre mesures extraordinàries, com Barcelona i els municipis de l’àrea metropolitana, el Segrià, la Noguera, Figueres i Vilafant, els restaurants, bars, terrasses i bars musicals, que ja tenen un aforament limitat, també hauran de tancar a mitjanit. La mesura entrarà en vigor avui dissabte i tindrà una durada de quinze dies.

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha mostrat la seva indignació davant aquesta mesura, ja que ara que començaven a recuperar-se una mica després dels mesos de tancament que han patit, això en ple estiu els acaba d’ofegar.

La Generalitat demana responsabilitat a la gent, amb mascaretes, distància i rentat de mans serà l’única manera de sortir-nos, si tots ho respectem abans podran tornar a reobrir. També comenten que tant policies locals com mossos d’esquadra controlaran que no es facin botellons“, recordant que amb anterioritat al Coronavirus, ja estaven prohibits.

Tags: Discoteques

Notícies semblants: