CIUTATS

Dos grans hotels de Barcelona obren les seves piscines amb passis de dia.

L’Hotel Arts i l’Hotel W de Barcelona obren les seves piscines al públic en general, amb passis de dia. Unes piscines idíl·liques des d’on podem tenir unes vistes esplèndides de la Ciutat Comtal i gaudir d’una jornada refrescant en aquests dies de calor.

L’Hotel Arts obre l’Infinity Pool & Lounge des d’on podrem veure el Mediterrani i l’enorme peix de Frank Gehry que ja s’ha convertit en tot un símbol de la Barcelona postolímpica. El passi diari costa 60 € que inclou l’accés a la piscina més fotogènica de l’hotel, però també a les altres dues que hi ha en els jardins, l’ús de tovalloles, hamaques, dos refrescos i servei de pàrquing. Cal reserva prèvia.

A l’altra punta de les platges de Barcelona tenim l’Hotel W, que obre les portes de la piscina del WET DECK®des d’on veurem la platja de Sant Sebastià i l’emblemàtic edifici Vela. El preu és el mateix de l’Hotel Arts, 60 €, amb dret a gandula, tovalloles, accés a taquilles i un còctel de benvinguda. No cal reserva prèvia.

Dues experiències de luxe que no estan a l’abast de tothom, però Barcelona té altres piscines on podrem gaudir igualment d’un dia refrescant a un preu molt més assequible com la Piscina Municipal de Montjuïc, les Picornell o Can Dragó.

Tags: Barcelona, Piscines

Notícies semblants: