ESPORTS

Xavi Hernández dona positiu en la Covid-19 i no podrà entrenar el seu equip

Ha estat el mateix Xavi Hernández qui ha anunciat a través del seu perfil d’Instagram, que ha donat positiu en el test de Coronavirus, cosa que l’obliga a estar allunyat del seu equip.

L’exjugador blaugrana i actual entrenador de l’Al Sadd de Qatar, fa uns dies, seguint el protocol per poder reprendre el campionat de lliga, tots els jugadors i cos tècnic del club es van sotmetre al test de la Covid-19 i Xavi Hernández va donar positiu. Ignorem si hi ha més casos en l’equip. Aquestes han estat les seves paraules:

“Avui no podré acompanyar en la tornada a la competició oficial. David Prats entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic.”

Precisament ahir era el dia que es reprenia el campionat de lliga de Quatar, després de quatre mesos d”aturada pel Coronavirus i l’equip d’en Xavi va guanyar per 2-1 a l’Al-Khor.

Afortunadament Xavi es troba bé i tant la seva dona Núria Cunillera com els seus dos fills que també s’han sotmès al test, han donat negatiu. Xavi estarà aïllat durant els dies de quarantena.

https://www.instagram.com/p/CDDy-cmjW9-/?utm_source=ig_embed

Tags: Coronavirus - Covid-19, Xavi Hernandez

Notícies semblants: