Xavi Hernández dona positiu en la Covid-19 i no podrà entrenar el seu equip


Ha estat el mateix Xavi Hernández qui ha anunciat a través del seu perfil d’Instagram, que ha donat positiu en el test de Coronavirus, cosa que l’obliga a estar allunyat del seu equip.

L’exjugador blaugrana i actual entrenador de l’Al Sadd de Qatar, fa uns dies, seguint el protocol per poder reprendre el campionat de lliga, tots els jugadors i cos tècnic del club es van sotmetre al test de la Covid-19 i Xavi Hernández va donar positiu. Ignorem si hi ha més casos en l’equip. Aquestes han estat les seves paraules:

“Avui no podré acompanyar en la tornada a la competició oficial. David Prats entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic.”

Precisament ahir era el dia que es reprenia el campionat de lliga de Quatar, després de quatre mesos d”aturada pel Coronavirus i l’equip d’en Xavi va guanyar per 2-1 a l’Al-Khor.

Afortunadament Xavi es troba bé i tant la seva dona Núria Cunillera com els seus dos fills que també s’han sotmès al test, han donat negatiu. Xavi estarà aïllat durant els dies de quarantena.

View this post on Instagram

Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic. Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició. Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol! ⚽ _____ Hoy no podré acompañar al equipo en la vuelta a la competición oficial. En mi lugar y a la cabeza del staff técnico estará David Prats – entrenador del equipo filial de @alsaddsc – Hace unos días y siguiendo el protocolo de @qsl di positivo en el último test COVID19 que me realizaron. Afortunadamente me encuentro en perfecto estado pero, siguiendo el protocolo, aislado hasta que lo haya superado. Cuando las autoridades sanitarias me lo permitan, me incorporaré a mi rutina y trabajo diarios con más ganas que nunca. Agradezco a todas las autoridades y en especial a los responsables de @qsl, @qfa y de @alsaddsc el poner a nuestra disposición todos los medios para una detección precoz que evite mayores contagios y garantice un desarrollo normal de la competición. Un abrazo y nos vemos pronto en los campos de fútbol! ⚽️

A post shared by Xavi (@xavi) on