El Reial Madrid se salva de la quarantena decretada per Gran Bretanya als procedents d’Espanya.

El govern britànic ha anunciat que malgrat la norma que van establir el dissabte passat de què tots els viatgers procedents d’Espanya hauran de fer dues setmanes d’aïllament, aquesta norma no afectarà esportistes d’elit, com futbolistes o pilots de Fórmula 1.

El pròxim 7 d’agost el Reial Madrid ha de disputar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Manchester City d’en Pep Guardiola, però no haurà de fer els quinze dies d’aïllament com la resta de viatgers.

El Reial Madrid haurà de remuntar el resultat d’1-2 que es va produir en el partit d’anada al Santiago Bernabeu i no podrà comptar amb el capità Sergio Ramos, ja que ha de complir el partit de sanció per l’expulsió a Madrid.

De la mateixa manera el pilot de McLaren, Carlos Sainz podrà viatjar per disputar el Gran Premi de Fórmula 1 de Gran Bretanya al circuit de Silverstone que se celebrarà el pròxim 2 d’agost.

Tags: Reial Madrid

Notícies semblants: