La Policia local de Palamós aixeca acta a un bar perquè només accepta clients de Girona

Tots hem vist algun cop aquell cartell que tenen els bars i restaurants on ens informen que tenen Reservat el dret d’admissió, però tot té un límit. Aquest cap de setmana la Policia local de Palamós ha aixecat acta a un restaurant i bar de copes de la ciutat de la Costa Brava per no acceptar clients que fossin de fora de la província de Girona, per prevenció de la Covid-19.

El local és el Glass Blanc a la zona de la Planassa. Durant el cap de setmana es podia veure un cartell a la porta que feia referència a la no acceptació de clients de fora de Girona. Segons alguns clients quan entraven se’ls preguntava d’on eren i si no eren de la província de Girona, eren convidats amablement a abandonar el local.

Un d’aquests clients que ho ha fet públic és Enric Vila, un client de Sabadell que dissabte a la nit, acompanyat de la seva dona es disposaven a prendre una copa abans de sopar en el local, però els van demanar que marxessin per evitar la propagació del Coronavirus.

L’Enric Vila, que no vol presentar cap denuncia formal, tan sols demana una simple disculpa per fer-los fora del local. Això sí diumenge al matí va trucar a la Policia local i aquests es van personar al Glass Blanc, van obligar a retirar els cartells i van aixecar acta de l’incident. 

Aquests darrers dies no parem de sentir queixes del sector turístic de la zona de la Costa Brava, per la por que França tanqui la frontera amb Espanya o que ni belgues ni anglesos vinguin de vacances a Catalunya, però sembla que als propietaris del Glass Blanc els preocupa poc.

Tags: Palamós

Notícies semblants: