Suspès el tercer grau de Junqueras, Romeva, Forn, Sánchez i Cuixart.

Com ja era d’esperar després que la setmana passada el Suprem revoqués els permisos de Carme Forcadell, ara ha estat el Jutjat de Vigilància Penitenciaria número 5 de Catalunya el que ha acordat la suspensió del tercer grau d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, després del recurs presentat per la Fiscalia.

La jutgessa ha actuat de pressa, ja que el recurs de la Fiscalia ha estat presentat aquest mateix matí, però com ja vàrem anunciar la setmana passada, després de la resolució del Tribunal Suprem amb relació al cas de la Carme Forcadell, ara ja n’hi ha prou amb un recurs de la fiscalia per suspendre cautelarment el règim de semillibertat dels presos.

De moment, els cinc presos polítics catalans, Junqueras, Romeva, Forn, Sánchez i Cuixart hauran de tornar a dormir a la presó cada dia de la setmana i sense permisos de dia. Contra aquesta resolució les defenses poden presentar el corresponent recurs en el termini de tres dies.

Pel que fa a Carme Forcadell, haurà de ser el Jutjat de Vigilància Penitenciaria número 1 de Catalunya el que s’haurà de pronunciar al respecte i respecte a Rull, Turull i Bassa, la Fiscalia encara no ha presentat recurs per problemes d’agenda, però tant en un cas com en l’altre, no dubtem gaire que la decisió definitiva serà la mateixa.

Tags: Presos

Notícies semblants: