ÚLTIMA HORA: Un positiu de Coronavirus en les files del Reial Madrid.

Acaba de saltar la notícia que un jugador del Reial Madrid ha donat positiu en la prova del Coronavirus. Es tracta de Mariano i que un cop coneguda la notícia no ha entrenat aquest matí i es troba en aïllament domiciliari.

Aquesta notícia fa saltar totes les alarmes davant el pròxim partit que l’equip blanc ha de disputar davant el Manchester City d’en Pep Guardiola el pròxim 7 d’agost.

Ahir mateix el govern del Regne Unit va anunciar que les mesures de quarantena decretades per tots els procedents de l’Estat espanyol no afectaven els esportistes d’elit i per tant els jugadors del Reial Madrid no haurien de fer els 14 dies d’aïllament en arribar a Gran Bretanya.

Amb aquest positiu de Mariano, veurem com reaccionen les autoritats angleses, quines mesures prenen les autoritats espanyoles, si caldrà que tot l’equip blanc es posi en quarantena, si poden viatjar o si serà un nou cas com el del Fuenlabrada.

Tags: Reial Madrid

Notícies semblants: