La multinacional catalana Grifols crea una immunoglobulina per la prevenció i tractament de la Covid-19


0
9 shares

La farmacèutica catalana Grifols va entregar ahir a les autoritats sanitàries dels Estats Units els primers lots de la immunoglobulina hiperimmune anti-SARS-CoV-2, per tal que es puguin fer assajos clínics.

Aquest medicament està desenvolupat específicament per tractar la infecció de la Covid-19 que proporciona una immunització passiva als pacients, enfortint el sistema immunitari i que es podria utilitzar tant per la prevenció com pel tractament de la malaltia.

Aquesta immunoglobulina està produïda a partir del plasma de persones que han patit la Covid-19, però que s’han recuperat i actualment estan totalment sanes. Un medicament que presenta una elevada concentració d’anticossos que protegeixen contra el Coronavirus.

Els assajos clínics començaran aquest estiu als Estats Units i avaluaran la seguretat i l’eficàcia del tractament. Grifols també està treballant en un altre assaig clínic europeu amb una immunoglobulina hiperimmune desenvolupada a partir de plasma de persones recuperades de la Covid-19 a Europa.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
9 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
6
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.