Greu accident ahir a la tarda al Túnel de Bracons


1
Foto: @equipviari

Una persona ferida greu i altres dues de diversa consideració és el resultat de l’accident múltiple que es va produir ahir a la tarda, entre dos camions i una grua que remolcava un vehicle avariat a l’interior del Túnel de Bracons.

A causa de l’accident es va haver de tancar el túnel que s’ha reobert aquest matí, però encara queda tallat un carril per cada sentit, ja que s’estan fent treballs de neteja. En total es van veure implicats en el sinistre cinc vehicles.

Els ferits van ser traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona i el menys greu a l’Hospital de Vic. Els que van resultar lleus van ser atesos en el mateix lloc de l’accident pels serveis d’emergència.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.