Marta Ferrusola ingressada a la Vall d’Hebron després de patir un accident a Queralbs

Marta Ferrusola, l’esposa de Jordi Pujol va ser ingressada ahir a l’Hospital de la Vall d’Hebron, després de patir un accident a la casa que té la família a Queralbs. Segons informa el Punt Avui, l’esposa de l’expresident hauria patit una forta caiguda per unes escales de la casa.

Marta Ferrusola de 85 anys en un principi va ser atesa a l’Hospital de Campdevànol, però després de la primera avaluació va ser traslladada en helicòpter des del Ripollès fins al centre hospitalari de Barcelona o es troba ingressada a l’espera de les diferents proves que li estan fent.

De moment no ha transcendit més informació sobre la gravetat però segons apunta el Punt Avui, pateix diverses fractures de les quals està sent tractada a la Vall d’Hebron.

Tags: Marta Ferrusola

Notícies semblants: