La parada de metro de Barcelona Guinardó-Sant Pau acull un mural en homenatge als sanitaris.


-1
Foto: TMB

L’artista nord-americà Philip Stanton ha fet un mural al vestíbul de la parada de metro Guinardó-Hospital de Sant Pau de la Línia 4 de Barcelona que vol retre homenatge a tots els sanitaris que durant aquests quasi cinc mesos que portem de pandèmia de la Covid-19, han estat treballant de valent per salvar les nostres vides.

Un mural fet en una paret de 60 metres, amb uns colors que ens recorden a pintors com Matisse, sempre present en les obres del nord-americà establert a Barcelona des de fa trenta anys. En ell podem contemplar imatges de llocs emblemàtics de la ciutat com el Camp Nou, la Sagrada Família o la Torre Agbar i com no podien faltar, els transports públics de la ciutat.

El títol del mural amb un estil cubista, ple de color que ens recorda el mediterrani, ha estat triat gràcies a una consulta popular que es va engegar a les xarxes socials de TMB. La guanyadora, d’entre 346 propostes rebudes ha estat Maribel Sáez Pérez que va proposar “Els colors de l’agraïment”.

Philip Stanton ha comptat amb la col·laboració de TMB, la marca de pintures Titanlux i dels alumnes de l’escola Eina.

Una bona idea perquè quan els barcelonins o visitants agafem el metro a la parada de Guinardó-Hospital de Sant Pau, recordem la gran tasca que han fet i continuen fent els sanitaris durant la crisi del Coronavirus.

View this post on Instagram

Today is a numbers day! Almost 350 participants in the "Name the mural contest" of TMB & Titanlux, we passed 800 followers on Instagram and 20 years between the first 2 photos of this post! With our great friend the award winning graphic designer Neil Cutler (@neilcutlerdesign), The 1st image was from last Friday and the 2nd from 2000 while painting the rooftop mural of the Hotel Majestic in Barcelona! Time flies! ¡Hoy es un día de números! ¡Casi 350 participantes en el concurso "Nombrar el mural" de TMB & Titanlux, hemos conseguido 800 seguidores en Instagram y 20 años entre las primeras 2 fotos de esta publicación! Con nuestro gran amigo el galardonado diseñador gráfico Neil Cutler (@neilcutlerdesign). ¡La primera imagen fue del viernes pasado y la segunda del 2000 mientras Philip pintaba el mural de la azotea del Hotel Majestic en Barcelona! ¡El tiempo vuela! @tmb_bcn @titanlux @einabcn @einaillustracion @hospital_santpau  @philipstantonstudio @neilcutlerdesign @majestichotel @majestichotelgroup #tmb_bcn #titanlux #einabcn #einailustracion  #hospital_santpau #neilcutlerdesign #philipstantonstudio #metrobcn #pintamoslasgracias #majestichotel + info > https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/intervencio-artistica-homenatge-sanitaris-metro-de-guinardo-hospital-de-sant-pau

A post shared by Philip Stanton Studio (@philipstantonstudio) on


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.