La parada de metro de Barcelona Guinardó-Sant Pau acull un mural en homenatge als sanitaris.

Foto: TMB

L’artista nord-americà Philip Stanton ha fet un mural al vestíbul de la parada de metro Guinardó-Hospital de Sant Pau de la Línia 4 de Barcelona que vol retre homenatge a tots els sanitaris que durant aquests quasi cinc mesos que portem de pandèmia de la Covid-19, han estat treballant de valent per salvar les nostres vides.

Un mural fet en una paret de 60 metres, amb uns colors que ens recorden a pintors com Matisse, sempre present en les obres del nord-americà establert a Barcelona des de fa trenta anys. En ell podem contemplar imatges de llocs emblemàtics de la ciutat com el Camp Nou, la Sagrada Família o la Torre Agbar i com no podien faltar, els transports públics de la ciutat.

El títol del mural amb un estil cubista, ple de color que ens recorda el mediterrani, ha estat triat gràcies a una consulta popular que es va engegar a les xarxes socials de TMB. La guanyadora, d’entre 346 propostes rebudes ha estat Maribel Sáez Pérez que va proposar “Els colors de l’agraïment”.

Philip Stanton ha comptat amb la col·laboració de TMB, la marca de pintures Titanlux i dels alumnes de l’escola Eina.

Una bona idea perquè quan els barcelonins o visitants agafem el metro a la parada de Guinardó-Hospital de Sant Pau, recordem la gran tasca que han fet i continuen fent els sanitaris durant la crisi del Coronavirus.

https://www.instagram.com/p/CC-wsz6jb-m/?utm_source=ig_embed

Tags: Metro, Mural

Notícies semblants: