Així ha quedat la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut després de l’explosió d’ahir.

Ahir a la tarda es van produir dues grans explosions al port de Beirut que han causat almenys cent morts i més de 4.000 ferits.

Una primera explosió es va produir en un magatzem que contenia 2.750 tones de nitrat d’amoni, pocs segons després es produeix una segona explosió amb una gran ona expansiva que va destruir molts edificis propers al port de la capital libanesa.

Els hospitals de Beirut que ja tenien forces pacients a causa del Coronavirus, s’han vist col·lapsats per l’afluència dels ferits per les explosions.

Segons informa la periodista i corresponsal a Beirut de TV3 i Catalunya Ràdio, l’ona expansiva ha afectat edificis que estan fins a deu quilòmetres del port on es va produir l’explosió, un d’ells les oficines de la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio a la capital libanesa. Afortunadament tan sols es tracta de danys materials i no hem de lamentar cap víctima ni ferit.

Tags: Beirut, Explosió

Notícies semblants: