“Aquesta Marató toca a tothom”, la Marató de la Covid-19 ja té eslògan, vídeo i samarreta.

Foto: @CCMA_cat

La Marató de TV3 ja ha arrencat, ja té imatge, eslògan, vídeo de promoció i samarreta. Per primer cop en la història de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s’ha canviat el destí dels diners recaptats després d’haver anunciat quina seria la seva finalitat.

En un principi el tema havia de ser les Malalties Mentals, però la pandèmia del Coronavirus ha vingut per canviar moltes coses en les nostres vides i una d’elles és La Marató de TV3, que finalment serà destinada a la Covid-19. El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 va decidir, el 21 d’abril, canviar el tema.

Com diu l’eslògan, aquesta Marató toca a tothom, efectivament, d’una forma o un altre ens ha afectat a tots. No cal que hàgim patit la malaltia o hàgim perdut a algun familiar, ens ha afectat a tots en el confinament, en les restriccions, en l’educació dels nostres fills, a molts en l’aspecte econòmic i encara estem pendents dels rebrots i d’una possible tornada a la tardor.

No estarem lliures d’aquest maleït virus, que ni es veu ni es toca, però que està per tot arreu, fins que trobem una vacuna o un tractament i per això calen diners per investigació. 

Al llarg d’aquests darrers anys l’organització de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio engeguen la campanya al mes d’octubre, aquest any per tractar-se d’un tema tan extraordinari, ja han començat i per primer cop posen a la venda una samarreta solidària amb una imatge i un missatge molt especial #TocaATothom.

Bye, Covid” és el títol de la fotografia que il·lustra la samarreta, en la que podem veure una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó, tal com la veuen els investigadors a través del microscopi. Els autors de la imatge són els doctors Santiago Ramón y Cajal i Jordi Temprana, d’Anatomia Patològica del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Si voleu col·laborar amb la Marató de la Covid-19, ja podeu comprar la samarreta en la botiga en línia de TV3 i Catalunya Ràdio.

El marcador ja està en marxa, ja es poden fer donatius a través de la web de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Seria bo que el 20 de desembre quan comenci la Festa de la Marató el marcador ja registrés un milió d’euros o més.

Tags: Marató TV3

Notícies semblants: