La Justícia belga no extradirà a l’exconseller Lluís Puig


-1

Segons ha avançat l’Àgencia France Press, la Justícia belga ha rebutjat la petició del jutge Llarena d’extradir a l’exconseller Lluís Puig per malversació de fons públics.

El tribunal belga considera que el Tribunal Suprem espanyol no és competent per demanar l’extradició per malversació. La defensa de l’exconseller ja va al·legar que si l’han de jutjar per malversació, ho haurien de fer els tribunals catalans, ara el jutge belga ha donat la raó a la defensa.

Aquesta resolució encara no es ferma, ja que la Fiscalia pot recórrer a dues instàncies, el mateix tribunal i posteriorment a una instància superior, però de totes formes marca una pauta per possibles resolucions futures de la resta de polítics exiliats catalans. Un nou entrebanc per la justícia espanyola.

El mateix Lluís Puig ens fa una valoració de la resolució a través del seu perfil d’Instagram.

View this post on Instagram

brussel.les 07/08/2020

A post shared by Lluís Puig i Gordi (@lluispuiggordi) on

 


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.