Per què es permet omplir una plaça de toros mentre el futbol s’ha de jugar a porta tancada?

Dijous passat es va celebrar una “Corrida de toros” a la “Real Plaza del Puerto de Santa Maria” a Cadis i com podreu comprovar en les imatges que us oferim, la plaça estava pràcticament plena a vessar, tot i que els organitzadors asseguren que l’aforament estava limitat al 50%.

L’únic que recordava que estem travessant un temps complicat per causa del Coronavirus, eren les mascaretes que la majoria de la gent portava, encara que alguns fessin cas omís a l’obligatorietat que va decretar el govern andalús i el minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 que es va fer a l’inici.

La pregunta que s’està fent la majoria de gent a les xarxes socials, després de mostrar la seva indignació en veure l’aglomeració de gent, és per què els toros sí que poden tenir públic i el futbol s’ha de jugar a porta tancada, quan els estadis de futbol són molt més grans i es poden marcar més les distàncies de seguretat.

L’altre pregunta que es fa molta gent, és per què en veure la gran afluència de públic no es van prendre mesures per limitar l’accés. Està clar que són les autoritats qui marquen les normes, però si tots fóssim més responsables i evitéssim actes com aquest, acabaríem abans amb el Coronavirus.

L’Oscar Camps d’Open Arms es fa una pregunta sobre la qual tots hauríem de reflexionar una mica.

https://twitter.com/lloretblackburn/status/1292352943652470789

Tags: Toros

Notícies semblants: