Troben sense vida l’excursionista badaloní que feia una ruta pel Parc natural d’Aigüestortes.

Comoloformo – Foto: mapio.net

Ahir al migdia els Bombers de la Generalitat van trobar el cos sense vida de l’excursionista de 28 anys veí de Badalona, que havia desaparegut el passat dijous a la Vall de Boí. El cos ha estat localitzat a la base de la Punta Lequeutre, a 2.960 metres d’altitud, a sota del cim de Comoloformo, dins del massís de Besiberri.

Després que dijous passat els familiars van alertar, perquè no tenien notícies del noi, que pensava fer una ruta pels quatre pics del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, es va desplegar un fort dispositiu de recerca, començant per Caldes de Boí on era aparcat el cotxe de la víctima i seguint la ruta que tenia previst fer el jove.

Ara els Mossos d’Esquadra han obert investigació per tal d’esbrinar que és el que li va poder passar al jove de Badalona.

Tags: Excursionista, Mort

Notícies semblants: