El funicular de Vallvidrera estarà fora de servei durant tres setmanes

Foto: Twitter @FGCcorporatiu

Des d’avui i fins al dia 28 d’agost el servei del funicular de Vallvidrera romandrà aturat per tal de fer les tasques del manteniment anual. Durant aquests dies s’oferirà servei alternatiu per carretera amb els mateixos horaris i parades al costat de les estacions.(Peu del Funicular, Carretera de les Aigües i Vallvidrera Superior).

Segons informa Ferrocarrils de la Generalitat, aquest any a més de fer el manteniment anual es farà el canvi del cable de tracció del funicular, ja que l’actual que és de 1998 ja ha arribat al final de la seva vida útil.

El mes d’agost cada any s’aprofita per fer obres de millora o manteniment en molts serveis públics, Ferrocarrils de la Generalitat també mantindrà tancat fins al 31 d’agost l’accés al vestíbul Rambla de Plaça Catalunya de Barcelona, per obres d’ampliació i millora de l’estació. Durant aquests dies l’accés s’haurà de fer pel vestíbul Bergara.

Tags: Barcelona, Funicular

Notícies semblants: