La Festa Major de Gràcia condicionada per la pandèmia – Del 14 al 21 d’agost.

La Festa Major de Gràcia d’aquest any estarà condicionada per la Covid-19, una de les festes més tradicionals de la ciutat de Barcelona serà més veïnal i més digital. Com reconeixement a tot el personal sanitari que ha estat treballant de valent des del mes de març, les pregoneres seran tres dones del món sanitari.

Totes les activitats seran de petit format, amb aforament limitat i cita prèvia. S’hauran de respectar totes les mesures de seguretat com el distanciament i portar mascareta.

L’atractiu més gran de la Festa Major de Gràcia és el guarniment dels seus carrers, aquest any a causa del confinament per la Covid-19, les comissions no ha pogut treballar preparant els carrers, per això s’ha decidit que els guarnits de carrers i places, aquest any serà simbòlic i només es podran guarnir els sostres dels carrers. No es farà el tradicional concurs que premia als millors guarniments.

Des de la Fundació Festa Major de Gràcia, s’està animant a tots els veïns i comerciants que guarneixin els seus balcons o aparadors per mantenir viva la tradició. Per tal d’evitar aglomeracions, tots els guarniments es podran veure a través d’una aplicació de mòbil, amb recorreguts de 360°.

El pregó que se celebrarà el dia 14 d’agost que serà a porta tancada, donarà el tret de sortida a les Festes de Gràcia i es podrà seguir a través del canal de YouTube. Aquest any no podrem gaudir dels tradicionals concerts que es feien a les nits i totes les activitats programades hauran d’acabar a les 23 hores.

Esperem que l’any que ve ja hàgim acabat amb el virus o tinguem una vacuna i puguem gaudir de nou de la tradicional Festa Major de Gràcia amb tota la seva esplendor.

Descarrega App per Android a Google Play

Descarrega App per IOS a App Store

Tags: Festes de Gràcia

Notícies semblants: