Perilla l’inici de la Lliga de Futbol? Allau de casos positius de Covid-19 en clubs de primera i segona divisió.

Just a un mes de començar el campionat de lliga i encara immersos en els quarts de final de la Champions, nou clubs de futbol de primera i segona divisió han detectat algun cas positiu de Covid-19 entre els seus jugadors. Serà això un obstacle per començar la temporada 2020-2021 o tindrem un campionat amb aturades i ajornaments de partits?

Els clubs que han anunciat algun cas són l’Espanyol, València, Betis, Mallorca, Alabès, Osca, Granada, Tenerife, Las Palmas. Dies enrera ja s’havien detectat altres casos en les files del Reial Madrid, Sevilla, Atlètic de Madrid, Almeria, Saragossa i el cas tan polèmic del Fuenlabrada.

En la majoria de casos són asimptomàtics i d’acord amb el protocol establert per la Lliga i les autoritats sanitàries, estan aïllats en els seus domicilis durant els 14 dies de quarantena.

L’únic equip català afectat és l’Espanyol que va arribar a tenir sis persones amb Coronavirus entre els membres de la plantilla, personal tècnic o col·laboradors, ara ja tan sols hi ha un cas positiu que està aïllat a casa.

Pel que fa al futbol femení l’Atlètic de Madrid ha comunicat quatre nous positius que s’uneixen a un primer cas que ja havien detectat. En total cinc jugadores afectades i aïllades a casa, suspesos tots els entrenaments i tancat el Centre Esportiu Wanda Alcalá de Henares.

Recordem que l’Atlètic de Madrid és el pròxim rival del Barça en els quarts de final de la Champions, partit previst pel 21 d’agost a les sis de la tarda a Bilbao. La final es disputarà el 30 d’agost a les vuit de la nit a Sant Sebastià. Amb aquestes notícies caldrà veure si es podrà disputar el partit.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Futbol

Notícies semblants: