Frigo deixa de rotular en castellà els gelats comercialitzats a Catalunya i les xarxes esclaten


1

Frigo s’ha convertit en Trending Topic a les xarxes socials, després que l’eurodiputat de VOX, Hermann Tertsch, ha piulat a Twitter que pensa fer boicot a la marca de gelats nascuda a Barcelona, per haver tret de la retolació dels seus productes venuts a Catalunya la llengua castellana.

Els gelats que la marca Frigo ven a Catalunya, estan etiquetats en català, anglès i alemany, però no en castellà. El grup anglo-holandès Unilever actual propietari de la marca, no ha donat cap explicació al respecte, simplement diu que “compleixen amb la normativa autonòmica sobre la llengua”.

Les xarxes socials estan bullint de comentaris sobre la decisió de Frigo, moltes d’elles poc respectuoses i amb grans mostres de catalanofòbia, però també hi ha altres de molt divertides. Milers i milers de productes venuts a Catalunya ignoren la llengua catalana, per molt que la llei digui que han d’estar etiquetats en català, però ara s’escandalitzen perquè algú decideix etiquetar-ho en català a Catalunya.

Amb aquesta calor que està fent aquests dies, lamentem molt que personatges com Hermann Tertsch, no puguin gaudir d’un bon Magnum, per no saber que vol dir xocolata.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
26
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.