Vergonya és el que van sentir molts culers ahir després de la derrota per 2-8

Fa 74 anys que cap equip li marcava 8 gols al Barça, concretament va ser en un partit de Copa del Rei contra el Sevilla (8-0) l’any 1946. Ahir es va tornar a repetir, però en el partit de quarts de finals de la Champions contra el Bayern de Munich (2-8). 

L’únic jugador que va parlar ahir en acabar el partit va ser Gerard Piqué, que ho va qualificar de vergonya afegint que han tocat fons, que es necessita un canvi i que ell és el primer disposat a deixar el Barça si és necessari, perquè entri sang nova.

Bartomeu, ho va qualificar de desastre i que s’han de prendre mesures, algunes d’elles diu que ja fa dies que les tenen pensades. Serà la destitució de Setién que fa pocs dies va anunciar que tenien tota la confiança en ell? Seurà a la banqueta un anti barcelonista de mena com Pochetino? Dimitirà ell mateix?

Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials a aquesta derrota tan humiliant del barcelonisme.

 

Tags: BARÇA

Notícies semblants: