Arthur Melo xoca el seu Ferrari contra un fanal de Palafrugell i dóna positiu en el control d’alcoholèmia.

Segons ha fet públic avui el Diari de Girona, el quasi exjugador del Barça Arthur Melo ha estavellat el seu Ferrari contra un fanal de Palafrugell. Els fets han passat aquesta matinada, quan Melo circulava pel carrer del Suro de Palafrugell, en topar amb la vorera s’ha enfilat damunt fins que ha acabat xocant contra un fanal.

Quan la policia local de Palafrugell que patrullava per la zona s’ha personat en el lloc de l’accident lleu, l’han fet la prova d’alcoholèmia i el jugador ha donat positiu amb una taxa de 0,55, pel que els agents van cursar la corresponent denúncia. Afortunadament ningú ha resultat ferit, ni els ocupants del vehicle ni cap vianant.

Ara Melo a més de fer front a la possible sanció que l’imposarà el Barça per l’expedient que li van obrir arran de no presentar-se als entrenaments després de les vacances, haurà de fer front a la sanció per conduir sota els efectes de l’alcohol. El Ferrari no ha patit danys importants.

Recordem que Melo té contracte amb el Barça fins a l’1 de setembre, data en la qual passarà a ser jugador de la Juventus.

Tags: BARÇA

Notícies semblants: