Troben l’Emú robat dimecres passat a una finca de Llagostera

Dimecres passat un Emú va desaparèixer d’una finca de Llagostera. Tot apuntava a un robatori perpetrat entre les set i les deu de la nit, ja que quan a aquesta hora la propietària de la finca va tornar a casa va veure la tanca mig oberta, ni resta de l’emú, però unes quantes plomes escampades davant de la casa.

La propietària va cursar la corresponent denúncia però fins ahir al matí no se sabia res de l’au que és semblant a un estruç. Un caçador el va trobar al costat d’un rec situat a uns 200 metres de la finca. L’emú presentava signes d’haver estat lligat pel coll i ferides a les potes. Segons declaracions de la propietària, sembla que els lladres s’han penedit i han volgut deixar-lo a prop de la casa sense que ningú els veies.

La propietària va anar a buscar-lo i amb l’ajuda del caçador i de la policia local van carregar-lo al cotxe i ja torna a estar a casa. Es tracta d’un emú femella que una protectora d’animals de Parets del Vallès havia rescatat de la casa on vivia, ja que l’anterior propietari el tenia desnodrit i li van decomissar. Feia poques setmanes que l’havien traslladat a Llagostera.

Tags: Emú

Notícies semblants: