Després de la destitució de Setién, ara és Éric Abidal qui marxa del Barça


-1

Després de la sortida de Kike Setién, avui s’ha conegut la notícia que el secretari tècnic del Barça, Éric Abidal ha rescindit el seu contracte amb el club blaugrana, la diferència és que en aquest cas la iniciativa sembla que ha estat del mateix tècnic francès.

El FC Barcelona ha fet pública la notícia amb un breu comunicat:

“FC Barcelona i Éric Abidal han arribat a un acord per a la rescissió del contracte que unia ambdues parts.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Éric Abidal per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte positiu i proper que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur.”


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.