Frigo fa marxa enrere i torna a fer els cartells en castellà a Catalunya


0

Després de la polèmica que es va crear a les xarxes socials perquè Frigo no retolava els seus cartells en castellà a Catalunya, ara Unilever, la propietària de la marca ha fet marxa enrere i torna a fer-ho en castellà, a més de català i altres llengües.

No sabem si ha estat per por al boicot que s’estava promovent en les xarxes socials o bé per l’amenaça d’algun partit polític, com va anunciar l’eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas, de denunciar-ho a la Comissió Europea.

L’empresa Unilever s’ha limitat a dir que per evitar aquesta mena de malentesos, la retolació apareixerà sempre en les dues llengües.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
6
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.