El Tibidabo ofereix un nou espectacle de por a l’aire lliure – “La nit de les ànimes”

La nit de les ànimes – Foto: Tibidabo.cat

Des de principis d’aquest mes d’agost el Parc d’Atraccions del Tibidabo va tornar a obrir després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, però sense les atraccions que es fan en espais tancats per seguretat davant el Coronavirus, com la famosa sala dels miralls.

Davant aquesta situació l’organització del parc està intentant oferir més atraccions a l’aire lliure, com “La nit de les ànimes”, un espectacle de por protagonitzat per nou actors i actrius de l’Hotel Krüeger, el passatge del terror del Tibidabo, que interpretaran a 23 personatges terrorífics.

Des d’avui i fins al 30 d’agost a les 21 hores a la plaça dels Somnis, podrem viure les històries ocultes i terrorífiques que passen quan cada nit quan es tanquen les portes del parc.

Per tal de garantir la seguretat dels visitants, hi ha un aforament limitat que quedarà garantit, ja que la compra d’entrades s’ha de fer a través de la web del Tibidabo, que obre de dilluns a diumenge de les 12 h fins a les 21 h i el cap de setmana fins a les 22 hores.

Tags: Tibidabo

Notícies semblants: